Ioana Banda Claudia - Misiunea României

  • Model: PROFETII43
  • 5 Stoc


Cartea care schimbă lumea:

Sufletul neamului românesc este binecuvântat de bunul Dumnezeu. Despre menirea spirituală a României în cadrul procesului de evoluţie planetară al Terrei au vorbit la timpuri diferite clarvăzătorii: Nostradamus, Vanga Dimitrova, numită oracolul bulgar, Maestrul Iluminat Sundar Singh, clarvăzătorul şi vindecătorul Petrache Lupu. Toţi au spus în unanimitate că avem rolul de catalizator activ în cadrul procesului de trezire spiritual planetară care are loc acum.
 Dobândind cunoaşterea divină dobândim înţelepciunea profundă a inimii şi cunoaşterea de sine, fără de care nu putem înţelege viaţa în toată complexitatea ei.
Misiunea spirituală a neamului românesc care ne-a fost încredinţată trebuie dusă la îndeplinire şi ea este o lucrare interioară a fiecăruia dintre noi. Prin această lucrare interioară ajungem să ne cunoaştem foarte bine, să ne schimbăm şi să ne îndreptăm pe calea desăvârşirii, cu fiecare zi care trece. Când este ordine în tine însuţi, este ordine şi în lume. Trebuie să ne corectăm, dar nu ţipând, urlând şi bombănind mereu împotriva răului, ci prezentând binele ca ideal pentru a ne ataşa de el, pentru a avansa, pentru că aici se află libertatea: în ataşamentul faţă de bine.
 Atunci când spiritul nostru a coborât din lumi angelice în materie, omul a uitat originea sa divină. Tot ceea ce a preocupat fiinţa odată ajuns aici a fost îmbogăţirea şi lumea exterioară. Am ajuns la un progres material uimitor, avem tot confortul, avem toate invenţiile la îndemână, tehnologia tot mai sofisticată ne-a făcut să devenim stăpânii materiei. Dar uitaţi-vă unde am ajuns!
 Am devenit stăpânii materiei, acum e timpul să devenim stăpânii spiritului. A venit momentul să ne îndreptăm către interior deoarece întreaga bogăţie a unui om se află în sinea şi în conştiinţa sa. Posibilităţile interioare ale fiinţei ating infinitul.
 Dumnezeu ne-a dăruit viaţa dar ca să fim vii avem o întreagă lucrare de îndeplinit. 


Copyright © 2020 Anticariat Esoteric. Powered by Zen Cart