Politica de Confidentialitate

 

 
Accesul/vizitarea site-ului www.anticariat-esoteric.ro se supune termeniilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.
 
Ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului, precum si “Politica de Confidentialitate” si “Termenii si Conditiile” de folosire, fara nici un fel de notificare. De aceea, va rugam sa accesati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care le-ati agreat.
 
Acces la datele personale:
 
Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, prenume, adresa, email, telefon, numar de carti comandate si titluri, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici.
 
Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, newslettere si recomandari personalizate pe zona de interes.
 
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Anticariatul Esoteric are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati. Scopul colectarii datelor este informarea asupra starii comenzii si expedierea catre dumneavoastra a produselor comandate.
 
Nu sunteti obligat sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar.
 
Politica de Confidentialitate - alte informatii
 
Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre  Anticariatul Esoteric si care va privesc direct, nu ezitati sa ne contactati.
 
Termeni si conditii de utilizare
Va rugam sa accesati si sectiunea “Termeni si Conditii” care se aplica de asemenea accesului Dvs pe acest site.
Înapoi
Copyright © 2021 Anticariat Esoteric. Powered by Zen Cart