Termeni si Conditii

Termeni și condiții

 

I. Generalități

Prezentul document pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a website-ului Anticariat Esoteric (anticariat-esoteric.ro). Acest website este deținut și administrat de Diaconu Eduard-Florin PFA, înregistrat cu nr. ord. în Registrul Comerțului F23/149/2021, CUI: 43845416, având sediul profesional în: str. Drumul Fermei, nr. 91B, bl. 1, et. 2, ap. 12, loc. Popești-Leordeni, jud. Ilfov, telefon: 0749.014.881, e-mail: contact@anticariat-esoteric.ro .

Utilizarea website-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest website) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din acesta.

Administratorul website-ului Anticariatului Esoteric își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.


II. Copyright

Conținutul acestui website nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale website-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a website-ului sau a conținutului acestuia.

Întregul conținut al website-ului www.anticariat-esoteric.ro , incluzând, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea www.anticariat-esoteric.ro sau a furnizorilor săi și este protejat conform legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe website-ul www.anticariat-esoteric.ro , sau a oricăror elemente enumerate mai sus se sancționează conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de e-mail: contact@anticariat-esoteric.ro . 


III. Conținutul website-ului

Anticariat Esoteric poate șterge, adăuga și modifica orice informație de pe website și poate întrerupe orice activitate pe website. Fotografiile cărților coperților sunt în general chiar ale cărților cărora le aparțin, însă există cazuri în care fotografia copertei să fi aparținut unui alt exemplar. Fotografiile au caracter informativ. Produsele primite efectiv pot avea mici diferențe față de fotografia de pe website, dar politica Anticariatului Esoteric este de a vinde numai cărți în stare bună, iar atunci când au vreun defect, acesta este menționat în descrierea produsului. Anticariat-esoteric.ro este un anticariat, ceea ce înseamnă că vindem cărți la mâna a 2-a, însă este de menționat faptul că peste un sfert din cărțile noastre sunt exemplare noi care nici măcar nu au fost răsfoite (chiar dacă o carte a fost editată, de exemplu, în anul 1970).

IV: Prelucrarea datelor cu caracter personal

Dacă sunteți client al website-ului, Anticariat Esoteric va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați website-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele Dumneavoastră în cadrul Anticariatului Esoteric, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul website-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea website-ului. Pentru informații complete privitoare la politica de confidențialitate, vă rugăm accesați pagina http://www.anticariat-esoteric.ro/index.php?main_page=privacy .

V. Comenzi

Prețul afișat pe website în momentul plasării și finalizării comenzii este prețul final, cumpărătorul având obligația de a-l achita în momentul primirii coletului prin curierat, plus costul aferent transportului. Astfel încât un cumpărător să intre în posesia cărții/cărților dorite există în momentul de față doar două variante: livrarea comenzii care să conțină cărțile prin curier, cu achitarea ramburs, sau predarea acesteia personal (în acest caz este însă necesară achitarea în avans a facturii proforma, predarea făcându-se doar după confirmarea realizării plății). Procesarea, prelucrarea și expedierea comenzilor (în cazul în care s-a optat pentru livrarea prin curier) poate dura între una și două zile lucrătoare, clientul urmând să primească comanda prin curier în maxim 24 de ore lucrătoare de la predarea acesteia către firma de curierat. Anticariatul Esoteric nu își asumă coletele primite în stare deteriorată datorită manipulării necorespunzătoare de către firma de curierat. Există posibilitatea asigurării coletelor pe parcursul transportului acestora, însă acest lucru presupune un cost suplimentar din partea firmei de curierat. Dacă doriți asigurarea coletelor, trebuie să ne comunicați în prealabil acest lucru, prin câmpul de comentarii de la finalizarea cumpărăturilor din coșul de cumpărături, sau ne puteți scrie un e-mail sau contacta telefonic.

VI. Livrare

Livrarea comenzilor se face prin intermediul firmei de curierat FanCourier, care are o arie de acoperire a întregului teritoriu al României. Prețul standard pentru livrarea unei comenzi în acest moment este de 20,88 lei pentru București și de 25,70 lei pentru celelalte localități. În cazul în care localitatea de livrare se află în afara razei de acoperire a centrului local al FanCourier (cum ar fi de exemplu comune sau sate aflate la distanțe mari), firma de curierat percepe taxe suplimentare pentru fiecare kilometru. Prețul transportului mai poate crește și în cazul în care se comandă un număr mare de cărți iar greutatea acestora depășește 1 kilogram. Pentru fiecare situație în care prețul transportului nu va fi cel standard, cumpărătorul va fi anunțat în prealabil cu privire la acest aspect.


VII. Retururi

Conform prevederilor Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, cumpărătorul are dreptul de a returna un produs achiziționat de la Anticariatul Esoteric în termen de 30 zile de la primirea acestuia. După returnarea acestuia către Anticariatul Esoteric, în aceleași condiții în care cartea/cărțile au fost expediate, vom restitui integral contravaloarea, prin virament bancar. Costul expedierii retur al produselor ce se doresc a fi returnate revine în sarcina cumpărătorului.


VIII. Dispoziții finale

Anticariatul Esoteric onorează orice comandă efectuată pe website, cu excepția cazurilor foarte rare în care se constată la pregătirea comenzii că produsul comandat lipsește din stoc (fiind vorba de mii de cărți, se întâmplă uneori ca baza de date a acestora să nu fie actualizată).
Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă necondiționat termenii și condițiile de utilizare specificate în prezenta pagină, valoarea acestora fiind aceeași cu a unui contract valabil încheiat.

 

Înapoi
Copyright © 2024 Anticariat Esoteric. Powered by Zen Cart